Пластмасовите палети са производство на концерна Cabka&IPS и покриват изискванията на множество приложения.

Предлагат се в два основни размера 1200х800мм и 1200х1000 мм както и за специални приложения – размери 1219х1016 мм и 1200х1200 мм.

Експортните палети са основно от сериите Nest и Eco, палетите за многократно приложение – серия Endur, както и специалните хигиенни палети за храни и лекарства –   Hygienic.

Палетите от серия Nest са леки, стифиращи се, спестяват до 75% от пространството при празно стифиране и спестяват транспортни разходи. Nest E1  е най-разпространения от този вид палети, но се произвеждат и още над 10 вида,част от които поддържаме на склад.

Всеки вид се предлага от рециклиран или първичен материал, с плътен или отворен дек.

Палетите от фамилия Eco са с икономичен моноблок дизайн, издържливи на натоварване и едни от най-използваните за автоматично складиране. Те са проектирани да постигат максимална товароносимост при минимално нетно тегло. От този вид се предлагат шест разновидности, като най-популярните са Eco E5 и  Eco E5.1

Endur E7 са от фамилията палети съчетаващи най-добре високо качество и дълготрайност. Тази серия е само с плъзгачи, отворен или затворен дек и размери 800х600, 1200х800 и 1200х1000 мм.

Хигиенните палети са произведени изцяло от висококачествен HDPE без отвори и пори, където да се задържа замърсяване. Почистването им е лесно и качествено. Предлагат се в няколко разновидности – с крака или с плъзгачи.  Стандартните цветове са бял, сив, жълт, син и черен.  Възможни опции – осигурителен горен ръб, антистатични версии, противопожарни – с лого на клиента. Най-продаваните палети от тази серия са Hygienic E7.3 и Hygienic i7.

Всички видове палети и палет боксове можете да намерите тук.

Направете запитване

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият Телефон (задължително)

Организация

Относно

Вашето съобщение

Въведете следния код: captcha