Автоматична станция SMART

Продължи надолу

21.05.2024

Автоматична станция SMART е част от библиотечните системи, които предлагаме. Тя е многофункционално, сигурно и най-вече интелигентно решение. Независимо дали желаете шкафове за зареждане на електронни устройства, вендинг автомат, отдаване под наем или възможност за самообслужване, универсалната гама SMART на D-Tech ви позволява да комбинирате функции, за да изградите оптималното решение.

Обхватът на възможностите на автоматична станция SMART:

  1. 24-часови автоматични машини за заемане и връщане на книги
    В условията на непрекъснато променящи се очаквания на клиентите, 24-часовата автоматична машина за заемане и връщане дава възможност на всяка библиотека да модернизира предлаганите от нея услуги, за да отговори на нарастващото търсене на потребителите, като осигурява сигурно, интегрирано връщане на книги 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
  2. Шкафове за сигурно съхранение и зареждане на електронни устройства
    Тези шкафове на D-Tech осигуряват интелигентно и сигурно решение за съхранение, зареждане и управление на електронни устройства – лаптопи, таблети, мобилни телефони и други, като гарантира, че само оторизирани потребители могат да получат достъп до всеки отделен шкаф.
  3. Отдаване под наем
    Отдайте под наем всичко и навсякъде с автоматична станция SMART. Лесно и интелигентно заемане на всякакви предмети на упълномощени потребители, по всяко време и навсякъде.

Комбинирайте и съчетавайте всички възможности и функции, за да създадете вашата автоматична станция SMART.

news rfid library systems 12
news rfid library systems 2
news rfid library systems 14
news rfid library systems 13
news rfid library systems 11

Последните
качени новини

Виж всички новини
chevron-upchevron-downchevron-right