С добра скорост и висока надеждност, съчетани с ниски шумови емисии и безопасност, нашите конвейерни системи са разработени за използване при набиране на поръчки и в дистрибуторски центрове.

Тихия работен процес и високата производителност подреждат KNAPP сред водещите производители на конвейерни системи.

  • Оптимизиране на потока материали -до 180м/мин. и  до 60 кг на единица
  • Повишена производителност
  • Тиха работа
  • Подобрена стабилност
  • Функционален дизайн
  • Гъвкави модули
  • Умни и икономични

Конвейерна система за контейнери

Професионалната, гъвкава транспортна система е основата на всяко логистично решение.

STREAMLINE, новата система на KNAPP, е разработена за приложения най-вече в дистрибуторски центърове. Специфични функции като висока надеждност, максимална скорост, минимални шумови емисии, безопасност и гъвкавост, са включени във всеки проект.

Независимо дали продуктите са в пластмасови кутии, кашони, тави или меки опаковки, STREAMLINE е бърз и надежден при транспортиране им през цялата верига на преработка. Всички части са произведени в централата на KNAPP в Австрия с гаранция за постоянно високо качество. Постоянния ни стремеж за увеличаване на производителността и в същото време намаляване на оперативния шум ни прави един от водещите производители в тази област.

Сортиращи конвейери

Всеки конвейр е  толкова добър, колкото интегрираната си система за сортиране. Ето защо KNAPP предлага стандартни продукти и специални машини съобразно нуждите на своите клиенти. И няма конкуренция на нашето технологично ноу-хау по отношение на конвейрите за сливане, идентифициране и складиране.

Набиране

Тъй като във всеки склад се извършват множество монотонни и повтарящи се операции, KNAPP предлага напълно или частично автоматизирани решения за увеличаване на производителността и адекватно използване на човешките ресурси.