Описание

Експортни палети или още стифиращи се пластмасови палета са група продукти предназначен да замени дървените палета в международната търговия, особено при междуконтинентална такава.

Експортните палети са се наричат Nest от производителя им концерна Cabka & IPS.

Nest палетата са леки и стифиращи се. Лекото тегло, спестяването на място и издръжливостта им, в смисъла на логистиката, това се основни характеристики, които всяко пале трябва да притежава.

Стифиращите се палета са изработени от рециклиран HDPE или PO и спестяват до 75% от пространството при празно стифиране. Техните конични крака и основи редуцират складовите и транспортни разходи. Утвърденият олекотен дизайн улесняват манипулирането и ги прави оптимални за експорт. Дори и във вътрешни затворени пулове, експортните палета се налагат заради тяхното постоянно качество и висока оборотност. Лесното поставяне на плъзгачи позволява експортните палета да имат повече от един начин на употреба.

Гамата на Nest Експортни палета е изключително широка и задоволява и най-претенциозните изисквания.

Стандартно се поддържа от мини палети 400 х 300мм, четвърт палети 600 х 400 мм, през половин палети 800 х 600 мм,

Европалети 1200 х 800 мм до Индустриални палети 1200 х 1000 мм, отделно имаме и множество вариации за различни приложения, като за BigBag например,  1100 х 1100мм, 1120 х 1120 и 1140 х 1140 мм, като имаме и специални размери 1219 х 1016 и 1200 х 1200мм.

Почти всеки от размерите е с по няколко варианта на по отношение на товароносимост, профили, плътен или отворен дек, крака или плъзгачи.

Основно приложение за експорт, дистрибуция, при производства в ESD среда, аутомотив, управление на верига на доставки.

Nest E1   е най-разпространеният от този вид Европалети. Част от номенклатурата се поддържа на склад.

Цялата номенклатура от експортни палети можете да намерите тук. 

  

Експортни палети
Направете запитване за Вашата индивдуална оферта

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият Телефон (задължително)

Организация

Относно

Вашето съобщение

Въведете следния код: captcha