Стелажните системи  FOREG

подвижни, стационарни и статични стелажни системи са познати със своето високо качество и  надеждност. Многообразието от приложения, разновидности и изпълнения, както и изобилието на аксесоари за стелажите покриват изискванията и на най-претенциозните клиенти

. Използването на материали с най-високо качество, произведени посредством най-съвременните технологии гарантира, че продуктът ще работи съвършено.

FOREG 2000 – рамковата стелажна система

Рамковата стелажна система на Forster е идеална за много различни приложения.

Независимо дали са архиви, музей, библиотеки, офиси или магазини – FOREG 2000 предлага основата, на която да индивидуализирате Вашето архивно (а защо не и складово) пространство.  То може лесно да бъде преконфигурирано като мобилна стелажна система или допълнено с допълнителни модули.

FOREG 2000 просто предлага повече: възможност за преместване на рафта през растер от 20мм, монтаж без инструменти, модулен дизайн, аксесоари взаимозаменяеми с другите системи.

Подвижната версия на FOREG 2000 има всички качества, които се изискват от мобилна стелажна архивна система с високи експлоатационни качества. За разлика от статичните стелажи, при подвижните стелажи проход за работа се отваря само там където е необходимо, това позволява удвояване на капацитета на помещението.
Подходящи за организиране както на малки, така и на големи архиви и складове при значително редуциране на използваното пространство – компактно архивиране и складиране.

Стандартни размери:

  • Височина на стелажната конструкция от 1632мм до 2952мм
  • Дълбочина на една единична секция от 200мм до 800мм
  • Дължина на една клетка от 900мм до 1200мм
  • Покрития – поцинковани и с прахово покритие по RAL
  • Дължина на мобилната редица до 15 000мм

Задвижване – ръчно – посредством издърпване или манивела и електрическо. Възможност за полагане на релсите върху готов под, дори и при двоен под, вкопаване по време на изграждане или изцяло независимо решение –  чрез допълнителен подиум и/или рампи.

Foreg 2000Lолекотена архивна подвижна стелажна система за офисни архиви

  • По-добро разпределяне на товара върху пода за помещения с по-ниска товароносимост
  • Релси с подиум без фиксиране в пода – лесен монтаж и демонтаж без следи в пода;
  • Размери съобразени с офисните площи
  • Стелажната система е идентична с Foreg 2000.