Гардеробчета

Предлагаме висококачествени метални гардеробчета и шкафчета за багаж с голямо разнообразие от модели, цветове, стилове и опции.

Метални гардероби и шкафове за багаж, които са удобни, издръжливи, ефективни и икономични. Това ги прави изключително подходящи за използване във всякакви помещения – училища, университети, съблекални, офиси, складове, спортни клубове, фитнес центрове, хотели, банки, супермаркети, болници и др.

Гардеробчетата са прахово боядисани и се предлагат в различни цветове. Оборудвани са със секретни ключалки за висока степен на сигурност. Също така, металните гардеробчета могат да бъдат единични, двойни, тройни и четворни с до три отделения във височина. Металните шкафчета се предлагат в двойни тройни и четворни модули с четири, пет, шест или осем отделения във височина.

Гардеробчетата и шкафчетата за съблекални се произвеждат от метал, меламин или от високо якостен смолист ламинат (HPL), който е подходящ за съблекални, фитнес зали, сауни – помещения с висока степен на влажност. Продуктите са с утвърдено Европейско качество и намират приложение в зони за обществено ползване при високи нива на експлоатационна натовареност.

Детайли