Буферно индустриално складиране

Производството разчита на здрави, интелигентни решения за съхранение.

Изисквания на клиента

Промишленото производство – било то металообработка, машиностроене, химическата промишленост или строителството на големи инсталации – зависи от надеждни, здрави и гъвкави логистични системи. Суровините и полуготовите продукти трябва да се предлагат точно когато е необходимо. Прозрачността на запасите и материалните потоци, осигурени чрез RFID и баркодове, е един от многото критични елементи в производствената логистика. Тъй като технологичното развитие продължава да се ускорява, вътрешната логистика трябва да отвърне, като координира все по-гъвкавите обеми продукти и варианти. В индустриалното производство перфектно балансираната логистика представлява основата за висок скок на международния пазар

Тенденции

  • По-краткото време за разработка и жизнените цикли на продуктите означават, че са необходими гъвкави, динамични логистични системи.
  • Необходими са персонализирани складове, за да се справят с нарастващото се разнообразие на продуктите и постоянно колебаещите се нива на запасите.
  • Надеждни, интелигентни системи за съхранение, използващи баркодове и RFID, се интегрират безпроблемно в материалните потоци.

Тенденции за здрави, интелигентни решения за съхранение в буферно индустриално складиране