Индустриални Каруселни Системи

Интелигентните индустриални каруселни системи позволяват гъвкаво управление на материалните потоци с минимум разход на труд,

оптимално използване на пространството и възможност за инвентарен контрол във всеки момент от време. Изключително удобни за ускоряване на извеждането, съхранение на скъпи елементи и стоки, производствен склад в близост до мястото на употреба или депо за инструменти на многофункционални комплекси и поточни линии.

Принцип – Hänel Rotomat е вертикален автоматичен склад конструиран на принципа на колелото на Ферис (принципът на вертикалния карусел), при който стоката се доставя до оператора, а не обратното – Това спестява време!

Компактната конструкция Ви осигурява 60% повече складово пространство върху минимална площ, използвайки цялата височина на помещението – Това спестява разходи!

Индивидуален и  универсален – Целите определят окомплектовката.

Тавите и механичните елементи се подбират и окомплектоват в зависимост от размерите и теглото на складираните артикули. Тази гъвкавост прави Hänel Rotomat толкова икономически ефективен. Мултифинкционалните носачи Ви дават възможност за индивидуални и разнообразни вътрешни фитинги.

Проспект на оборудването можете да свалите от тук – Проспект Индустриални Карусели

Детайли

Industrial Hänel Rotomat® Carousel storage systems