Колички за набиране на поръчки

Количките за  набиране на поръчки  са производство на Wanzl, добре познато име в индустриалния бранш, все по-търсено поради опитмалните си решения за материалния поток във всички сектори на бизнеса. С международен опит в складирането и транспорта , Wanzl е допринесъл много за развитието на технологиите за набиране  чрез голяма гама ефективно оборудване.

Количка за набиране KT2 light – базов модел с разнообразно приложение, лек, компактен и маневрен. Основата е  рамка от квадратна тръба  с пълнеж мрежа . Тръбните страници влизат в основата и се завинтват. Две фиксирани и две подвижни гумени колела. Покритие гланцово– хромиран цинк .
Количка за набиране KT3 –Основа – рамка от квадратна тръба, която може да се оборудва със заварена платформа. Страници – тръбни с мрежа, които влизат в основата и се закрепват с болтове. Рафтове от мрежа или ПДЧ могат да бъдат поставени на различни височини.  Четири оригинални Wanzl подвижни гумени колелца Ø 125 мм. Пето колело Ø 125 mm (опция), което се монтира централно за по-лесно маневриране. Количката може да се завърти на място. Покритие – поцинковано гланц-хром.
Количка за набиране KT4изключително здрава, за контейнери с Евро размер, възможност за манипулиране и с мотокар
Количка за набиране и продажбиколички с различни размери и приложения. Решение със заварени страници или разглобяема.

Детайли