Конзолни стелажи

Конзолни стелажни системи за дълги продукти

✔ Тази гъвкава стелажна система ви позволява да съхранявате дълги продукти като профили и тръби, както и плоски предмети като дървени и стоманени плочи и други обемисти конструктивни елементи.

✔ Системата се състои от колони и конзолни рамена и може да бъде конфигурирана за едностранно или двустранно използване. В зависимост от избраното покритие, стелажите могат да се използват на закрито (с прахово покритие или боядисани) или на открито (горещо поцинковани).

✔ В зависимост от размера и теглото на съхраняваните стоки и наличното пространство, ние проектираме конзолните стелажи, за да отговорят на Вашите нужди и да ги интегрираме в съществуващите складови и логистични операции.

✔ Ние предлагаме широка гама от колони и конзолни профили на рамената с много различни здравини и дизайни.

✔ В зависимост от височината и теглото на съхраняваните стоки, ние предлагаме три различни варианта: конзолни стелажи за леки (тип L), средни (тип S) и изключително тежки (ES) товари. Комбинирайки тези типове с подходящите аксесоари, ние можем да отговорим на вашите специфични нужди и желания.

✔ Нашите продукти, както и професионално планираните персонализирани стелажни системи за дълги товари, се базират на вашите уникални данни (размер на склада и оборудване, съществуваща основа, тип съхранявана стока).

Категория:

Детайли

конзолни стелажи