Описание

BITO KLT контейнер за набиране на поръчки в автоматизираните складове за дребни артикули е най-стабилният и надежден продукт, създаден за тежки натоварвания.

Със своята ергономична дръжка той е много удобен и за ръчна обработка.

BITO KLT контейнер за дребни артикули, надеждни и здрави дори и при големи натоварвания

Характеристики и предимства на BITO KLT контейнер

  • Оптимална безопасност. Има три различни опции на основата (стандартна, оребрена или двойна основа), непрекъсната заоблена линия и заоблени ъглови колони позволяват на кутията да се движи безопасно и гладко по конвейерни ленти. Контейнерът за малки части се предлага като опция с двоен капак. Ако е необходимо, капакът може също да бъде заключен чрез пломби за еднократна употреба. Това предпазва съдържанието на кутията от неоторизиран достъп и потенциални щети по време на съхранение и транспорт.
  • Идеален за употреба.Кутията KLT на BITO е налична в множество размери с голямо разнообразие от аксесоари. Страните му са затворени до горния ръб, което прави пълния му вътрешен обем използваем за съхранение на продукти
  • Лесен за пренасяне.Дръжката на контейнера е проектирана с джобна дръжка за оптимален захват. Този специализиран дизайн предпазва ръцете на потребителя, носейки кутията, и също така го прави лесен за дърпане или плъзгане, дори когато е силно натоварен.
  • Максимална стабилност и устойчивост. Този контейнер за съхранение се откроява благодарение на изключително високата си стабилност. Той е идеален за съхранение и транспортиране на много тежки товари – до 75 кг на контейнер и 500 кг за натоварване във височина.

автоматизирани складове

Направете запитване за Вашата индивидуална оферта

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият Телефон (задължително)

Организация

Относно

Вашето съобщение

Въведете следния код: captcha