мобилни палетни стелажи

Мобилни Палетни Стелажи

75% увеличение на Ефикасността

мобилни палетни стелажи

35% увеличение на Работните Коридори

Мобилни палетни стелажи

Мобилните палетни стелажи съхраняват скъпото складово пространство, предлагайки висок складов капацитет и гарантирайки постоянен достъп до всеки складиран продукт. Идеални за:

✔ Максимално използване на ограниченото складовото пространство едновременно с гарантиран достъп до всяка складова единица.

✔ При складиране на голям асортимент продукти в малки серии

✔ За складиране постоянно обновяващи се продукти или при артикули със сезонно ползване.

BITO PROmobile – мобилната палетна стелажна система

Подвижната палетна стелажна система BITO PROmobile е всъщност палетна система на колела. Всяка стелажна редица се монтира върху електрически задвижвана количка. Количките се придвижват по релси в пода.

Системата се управлява чрез електронно управление на самите стелажи, като е възможно да бъде интегрирана и към автоматизирана система за управление на склада.

Подвижната палетна система спестява от скъпо струващото складово пространство. Поради мобилността си е нужно да се отвори само един проход, там където е необходимо. Вместо един широк проход за повдигаща машина, може да се отварят няколко по-тесни прохода при ръчно набиране например.

Системата може да се  проектира заедно със складовото хале или да бъде изградена в последствие според съществуващо пространство.

PROmobile synchro

Системата BITO PROmobile synchro  се различава от стандартната по постоянното мониториране на разстоянията. Това гарантира абсолютно успоредно движение на количките, дори и в случаите на различно тегло и небалансирани товари. Вместо да използва традиционния механичен контрол, системата се управлява електрически, така че стелажните редици да се подреждат и придвижват успоредно. Отворите за прохода могат да се планират и оптимизират до няколко милиметра.

Категория:

Детайли

мобилни палетни стелажи