Палет боксове и палетни рамки за складиране и транспорт

 

Детайли

Палетните боксове, контейнери и рамки са производство на Wanzl GmbH , поделение Транспорт и логистика и се използват при разместваме и транспортиране на материалите по време на производствения процес.

Палетен бокс PA-Xверсия за Евро палети 1200 x 800 мм. – с отваряеми страни или изцяло затворен. Предлага се в различни височини и с аксесоари рафтове, вертикални разделители или напълна затворен с колелца. Стабилността при складиране се осигурява благодарение на ъглови планки с широка повърхност, които предпазват от обръщане или изметване. Покритие – огледален поцинкован хром.
Палетен контейнер PC1000 –версия без палет.  Усилена конструкция с мрежа, възможност за оформяне на отделения. Страничните скари с мрежа Ø 10 мм. Самозаключващ се механизъм. Лицевата страна се сгъва наведнаж. Покритие – полиран поцинкован хром. Предлага се в различни размери.
Палетна рамка type1/type2 – използва се за Евро палети 1200 x 800 мм.Тръбна кръгла рамка с две напречни централни греди. Рамката и ъгловата планка в основата са заварени. Застопоряване на горната греда. Различни профили за монтаж на дългата или късата страна на Евро палетите.  Покритие пластмасово прахово покритие или галванизиран хром.