Описание

Стандартни палета /Универсални палета/

Стандартни палета за многократно приложение са палета с универсално приложение, обикновено за вътрешно производствено или вътрешноскладово ползване.

Стандартните палета производство на концерна Cabka & IPS са обединени в две серии Eco и Endur.

Палетите от фамилия Eco са с икономичен моноблок дизайн, издръжливи на натоварване и едни от най-използваните за автоматично складиране. Те са проектирани да постигат максимална товароносимост при минимално нетно тегло. Серията Eco се предлага в 22 разновидности по размер, товароносимост и отворен или затворен дек, като най-популярните са Европалети Eco E5 и  Eco E5.1

Идеални са за затворени кръгове, продуктова дистрибуция и оборудване, използват се и при износ. Поради стабилната конструкция на плъзгачите са идеални са автоматизирани конвейерни системи и складиране на високи палетни стелажи.

Палетите от фамилия Endur съчетават най-добре високо качество и дълготрайност. Здравина, устойчивост на удари и надеждност са основните характеристики на серията. Специалният производствен процес осигурява кухини в конструкцията и ги прави особено устойчиви на огъване и издръжливи при складиране на високи палетни стелажи. Допълнителните възможности за защита от плъзгане на дека – отгоре и отдолу и на плъзгачите ще задоволи и най-високите изисквания към палетата. Тази серия палета се предлага в повече от 30 разновидности по размер, товароносимост и отворен или затворен дек, като най-популярната е Европалетa Endur E7

Приложението им е основно във всички сфери на хранителната индустрия / месопреработвателна, пивоварна, зърно – преработвателна и др./ и производство поради високата си товароносимост и дълготрайност.

Всеки вид се предлага от рециклиран или първичен материал, с плътен или отворен дек.

Всички видове палети можете да намерите тук. 

Каталог пластмасови палети
 
Каталог палети Eco E5
 
Каталог палети Eco E5.1
Каталог Endur E7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Направете запитване

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият Телефон (задължително)

Организация

Относно

Вашето съобщение

Въведете следния код: captcha