Универсални палета

Универсални палета

Стандартни палета /Универсални палета/

Стандартни палета за многократно приложение са палета с универсално приложение, обикновено за вътрешно производствено или вътрешноскладово ползване.

Стандартните палета производство на концерна Cabka & IPS са обединени в две серии Eco и Endur.

Палетите от фамилия Eco са с икономичен моноблок дизайн, издръжливи на натоварване и едни от най-използваните за автоматично складиране. Те са проектирани да постигат максимална товароносимост при минимално нетно тегло. Серията Eco се предлага в 22 разновидности по размер, товароносимост и отворен или затворен дек, като най-популярните са Европалети Eco E5 и  Eco E5.1

Идеални са за затворени кръгове, продуктова дистрибуция и оборудване, използват се и при износ. Поради стабилната конструкция на плъзгачите са идеални са автоматизирани конвейерни системи и складиране на високи палетни стелажи.

✔ Палетите от фамилия Endur съчетават най-добре високо качество и дълготрайност.
✔ Здравина, устойчивост на удари и надеждност са основните характеристики на серията.
✔ Специалният производствен процес осигурява кухини в конструкцията и ги прави особено устойчиви на огъване и издръжливи при складиране на високи палетни стелажи.
✔ Допълнителните възможности за защита от плъзгане на дека – отгоре и отдолу и на плъзгачите ще задоволи и най-високите изисквания към палетата. Тази серия палета се предлага в повече от 30 разновидности по размер, товароносимост и отворен или затворен дек, като най-популярната е Европалетa Endur E7

Приложението им е основно във всички сфери на хранителната индустрия / месопреработвателна, пивоварна, зърно – преработвателна и др./ и производство поради високата си товароносимост и дълготрайност.

Всеки вид се предлага от рециклиран или първичен материал, с плътен или отворен дек.

Всички видове палети можете да намерите тук.

Детайли