Описание

Революционният сгъваем контейнер

BITO EQ сгъваемата кутия е истинска иновация: тя може да бъде сгъната, за да спести изключителни количества пространство и също така е лесна за използване, изключително здрава, перфектно ергономично проектирана и удобна.
Също така е получател на множество награди за функции и дизайн!

Предимства на сгъваемият контейнер EQ на BITO

 • Изключително просторен и изключително икономичен
  пластмасовата сгъваема кутия EQ на BITO е истинско чудо за спестяване на място: предлага се в две различни височини. Този стабилен контейнер спестява пространство и осигурява значително място за съхранение. Складовото пространство намалява с 75%!
 • Лесен за управление.
  Механизмът за сгъване на BITO EQ е разработен в сътрудничество с водещи експерти по ергономия и е изключително лесен за работа. Ергономичните странични сгъваеми лостове изискват минимална сила за работа, което означава, че кутията може лесно да се сгъне, без възможност за нараняване. Този сгъваем контейнер също се предлага с напълно затворен предна и сгъваема ръкохватка, за да се осигури максимален комфорт при носене.
 • Защита и безопасност
  По желание, BITO EQ се предлага и с отварящ се капак, който може да бъде уплътнен. Това предпазва съдържанието на кутията от неоторизиран достъп и потенциални щети по време на съхранение и транспорт. При поискване пломбите могат също да бъдат номерирани или етикетирани за дърводобивната индустрия или дори с цветен код.
 • Изключително устойчив
  BITO EQ идва с набор от основи: с оребрена или двойна основа като алтернатива на стандартната основа. Сгъваемата кутия става идеална за съхранение и транспортиране на всички видове стоки – дори и най-тежките от тях.
 • Оптимална използваемост

Сгъваемата кутия BITO EQ се предлага с два варианта дръжки: за отваряне и за затваряне.

Затворената версия позволява контейнерът да бъде запълнен до върха. Местата за слагане на етикети са щедро разпределени което ви позволява да маркирате даден сгъваем контейнер с всякакви баркодове, RFID етикети или други отпечатъци, които може да ви трябват, и да гарантирате, че тези маркери са ясно разпознаваеми дори когато кутията е сгъната.

Сгъваеми контейнери

Направете запитване за Вашата индивидуална оферта

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият Телефон (задължително)

Организация

Относно

Вашето съобщение

Въведете следния код: captcha