Описание

BITO XL контейнери са многообразни с много опции

BITO XL Евро размер контейнер е най-многообразната серия контейнери на BITO.

Набора от стандартни евро размери и конфигурации позволява да складирате и транспортирате Вашите продукти на основание на Вашите точни нужди.

Предимства и характеристики на кутии XL на BITO

 • Широка гама от размери
  Тази гама кутии е налична в 20 различни размера, с набор от височини и множество типове стени. Контейнерите могат да се доставят с отвори за набиране или с мрежест или затворени страни, в зависимост от вашите изисквания.
 • Широка гама от опции.
  5 различни варианта на дъното, спрямо натоварванията и приложението, но винаги гарантиращи сигурно и надеждно придвижване по конвейерни системи.
 • Широка гама от аксесоари
  Предлага се богата селекция от аксесоари за серията BITO XL. Многобройни допълнителни опции – вътрешни контейнери, разделители, единични, двойни или олекотени прахозащитни капаци правят кутия мултифункционална и лесно използваема навсякъде.
 • Защита и безопасност.
  BITO XL се предлага като опция с двоен капак. По желание, капакът може да бъде здраво заключен с пломби за еднократна употреба, защитавайки съдържанието на кутията от неоторизиран достъп и потенциални повреди по време на съхранение или транспорт. При желание пломбите могат също така да бъдат номерирани или етикетирани.

евроконтейнери xl

 

Направете запитване за Вашата индивидуална оферта

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият Телефон (задължително)

Организация

Относно

Вашето съобщение

Въведете следния код: captcha