стерилизатор за книги logsys

стерилизатор за книги logsys

машина за стерилизаране на книги logsys

Стерилизатор за книги

UV Машина за дезинфекция на книги – НАЛИЧНИ НА СКЛАД

Модерната UV машина за дезинфекция на книги „Book Sterilizer SK-8000“ дава възможност за почистване, обезпрашаване и дезинфекция на 6 книги едновременно за 30 секунди. Ултравиолетовата стерилизация е не само един от най-ефективните методи за стерилизация в момента, но също така е безвредна за човешкото тяло и околната среда.

Book Sterilizer SK-8000“ е изключително ефективен срещу патогенни бактерии, микроби и вируси. Трите UV лампи осигуряват максимална дезинфекция, а дезодорирането се осигурява от освежител за въздух, който е инсталиран в машината. Изключително лесна за използване – чрез механичен бутон (start/stop) с едно докосване. Книгите могат да се предлагат на читателите веднага, след като бъдат дезинфекцирани.

UV лампите са позиционирани така, че да осигуряват 99,9% ефективна защита срещу прах, паразити, патогенни бактерии и вируси, в това число и COVID-19. Постига се максимална стерилизация, 64 пъти по-голяма от пряката слънчева светлина. Прахът се отстранява от книгите чрез високо въздушно налягане и силен поток от въздух. Филтърът почиства напълно изходящия въздух от камерата. Важно е да се отбележи, че при стерилизация в „Book Sterilizer SK-8000“, книжното тяло не се уврежда.

Book Sterilizer SK-8000“ притежава СЕ сертификат, както и резултати от други лабораторни тествания. Това дава възможност на потребителите да ползват безопасно документите от фонда на библиотеката. Чрез модерната машина за ултравиолетово обезпрашаване, дезинфекция и стерилизация на библиотечни материали, читателите на библиотеката ще се чувстват спокойни, когато ползват фондовете и колекциите.

Детайли