Транспортни колички

Транспортни колички

Транспортни колички

Транспортни колички и контейнери – отворени, затворени и сгъваеми .
За справяне с непрекъснатият натиск от крайните срокове в дистрибуцията е необходимо оборудване, което да ни осигури лесно и бързо обслужване и да бъде високо надежно и качествено.
Wanzl има всичко необходимо от което се нуждае Вашият персонал, за да направи работата по набирането и транспортирането на поръчките максимално лесно. Оборудването е подходящо и за обработка и набиране на поръчки на в рамките на компанията.

✔  * Серия RC / E транспортни колички –  универсални и могат да се използват за многобройни продукти. Нашите клиенти могат да избират между метална и стабилна пластмасова платформа. Количките могат да се сгънат или разглобят, за да се спести място за транспорт празни или за по-компактно съхранение.
✔  * Серия RC / S затворени транспортни колички – напълно затворени и заключващи се за защита от кражба, с добро управление, изпълняват изискванията на широка гама от продукти. Растерът на мрежата на панелите може да бъде адаптиран за всяко приложение, за да сте сигурни, че стоката ще достигне до клиента непокътната.
✔  * Серия RC / N сгъваеми транспортни колички – Тъй като пространството при складиране и доставка е ценно, тази серия колички са сгъваеми за да спестят място при транспорт и съхранение. Вие избирате желания дизайн – два странични панела, напълно затворени или с окачени рафтове, като стандартно или оборудване по поръчка.

Детайли