Партньори

Продължи надолу

BITO

Иновативни Складови Системи!

BITO Lagertechnik Bittmann GmbH e международно оперираща компания, специализирана в производството на складово и индустриално оборудване.

Тя не е просто производител, но и качествен професионален партньор по въпросите на проектиране, планиране, реализация и изпълнение на проекти. Компанията предлага комплексно оборудване за складове, състоящо се от различни системни модули, от пластмасовите кутии до стелажни системи с автоматично обслужване и позициониране и ролковите конвейерни системи. Водещ световен производител на складови кутии и контейнери.

В началото на 2008 г. BITO въведе в експлоатация най-модерната в Европа инсталация за производство на палетни стелажи. BITO се гордее със своята над 160 годишна история – фирмата е основана през далечната 1845 г. Качеството на производствената гама на BITO е доказано със сертификати за качество EN ISO 9001 и RAL-RG 614.

Моля, заповядайте на Интернет страницата на BITO, за да се запознаете с предлаганите продукти и услуги:

Към сайта на BITO

Hänel

Фирма Hänel е създадена през 1953 година в Bad Friedrichshall, Германия. През 1957 година Hänel за първи път в Европа предлага масово производство на офис карусели, използвайки принципа на колелото на Ферис.

Развитието на бизнеса на Hänel налага построяването на нови два завода до 1972 година, което дава развитие на производството на индустриални вертикални карусели. През осемдесетте години Hänel се разраства с нови заводи, създават се Hänel USA и Hänel France, последвани от Hänel Netherlands.

През 1993 година Hänel е първата компания в своя бранш, която е получила сертификат за качество ISO 9001. Hänel първи достигнаха със своите лифтови складови системи Lean-Lift товароносимост от 1000 kg/контейнер. През 2001 година се откри демонстрационен център на Hänel в Bad Friedrichshall.

Днес, 67 години след основаването на компанията, Hänel е един от световните лидери в производството на системи за индустриално складиране и офис организация с представителства в повече от 60 страни.

Моля, заповядайте на Интернет страницата на Hänel, за да се запознаете с предлаганите продукти и услуги:

Към сайта на Hänel

Forster

Основана през 1956 година, Forster бързо придобива лидерска позиция в австрийската индустрия и се превръща в една бързоразвиваща се група от компании, с широк обхват на производствена дейност: пътно-инженерни съоръжения, системи за звукова защита по пътищата, стелажни системи и рекламни съоръжения. На производствените площадки, както и в офисите във Виена и Залцбург работят повече от 700 души. Групата на Forster включва и спомагателни заводи в Германия, Великобритания и Швейцария. Forster e един от най-големите производители на архивни стелажни системи в Европа.

Подвижните стелажи, които спестяват 60% от архивната площ, са прочути с качеството си и са предпочитано оборудване на национални, регионални и градски архиви, библиотеки и музеи.

Към сайта на Forster

Fetra

fetra Fechtel Transportgeräte GmbH е водещ производител на ръчни колички от стомана, алуминий и неръждаема стомана. Fetra произвежда транспортно оборудване с най-високо качество, което се отличава с функционалност, най-високо ниво на удобство и безкомпромисен дизайн.

Широката продуктова гама на Fetra включва повече от 1000 артикула - от офис колички до подвижни съоръжения с 24-тонен товар. Всички продукти са съобразени със специфичните изисквания и предлагат безпроблемна работа.

Към сайта на Fetra

Knapp AG

Knapp AG е сред водещите доставчици на системи и решения в областта на складовата логистика и автоматизация. Базирана в Харт бей Грац, област Щирия, Австрия, тя има 26 дъщерни дружества и офиси и е представена в 32 страни по света. Със своите повече от 1700 служители, групата е комплексен доставчик на логистични решения – от разработването на системата за складиране при производство и/или дистрибуция, изпълнението ѝ, както и последваща постоянна поддръжка и усъвършенстване. Продуктовата гама включва множество патентовани елементи за логистика на склад и автоматизация на проекти, индивидуално създадени системи за корпоративни клиенти и последващо обслужване и поддръжка на инсталираните системи. Като проектант и изпълнител, групата KNAPP доставя всичко за модернизация или реорганизацията на дистрибуторски складове в търговията и производството от един източник. Разработване на системата, инсталиране и стартиране, след което осигурява и цялостна техническа поддръжка. Гамата от продукти е в широк диапазон – от специфични за клиента адаптации на патентовани логистични решения и автоматизация, до изцяло новосъздадени за корпоративни клиенти системи, които отговарят на всички изисквания за комплексно логистично решение, както и поддръжка и ремонт на вече съществуващи складови системи.

Повече от 70 години опит и ноу-хау от успешни проекти в области фармация, мода и текстил, дистрибуция на храни и други стоки, превърна  KNAPP в лидер от световно значение в разработването и производството на транспортни системи, системи за набиране, логистика за складове и логистичен софтуер.

Към сайта на Knapp AG

OTTO KIND

OTTO KIND е основана през 1901 година. Целта е модернизация на съществуващата система на продажби и представяне на стоките. През 1926 година OTTO KIND публикува първия си каталог и бързо печели нови клиенти. Във фирмата работят вече над 300 души. През тридесетте години на века OTTO KIND осъществява първите си интернационални контакти с холандската търговска компания DE Gruyter. Това е едно сътрудничество, което прераства в дългогодишно партньорство. През осемдесетте години в OTTO KIND се развиват пазарните сегменти на магазинно обзавеждане и офис оборудване. С цел подобряване на логистиката и порасналите потребности е построен нов завод на KIND в град Marienheide. През 2000 година е основана дъщерна фирма на KIND в Джакарта, Индонезия. Последващата реализация на глобалната стратегия на фирмата, свързана с непрекъснато подобряване на качеството на стоки и услуги, изграждат основата за следващите успешни 100 години на OTTO KIND AG.

Моля, заповядайте на Интернет страницата на OTTO KIND, за да се запознаете с предлаганите продукти и услуги:

Към сайта на OTTO KIND

Caljan Group

По-добра работна среда

Caljan Group е създадена през 1963 от двама изобретателни инженери - Kaj Calundan и Svend Jansen. От тяхната централа в покрайнините на Aarhus, Denmark те създават и произвеждат някои от
най-добрите в света транспортни системи за товаро-разтоварни дейности на непалетизирани товари. В момента Caljan Group е водещият европейски производител на телескопични конвейери. В продължение на последните 60 години, Caljan Group утвърди своята позиция на пазарен лидер в разработката, производството и монтажа на решения за товаро-разтоварни дейности в колетни дистрибуторски центрове, складове и логистични центрове по цял свят. Тяхната продуктова гама обхваща телескопични и ролкови конвейери, лентови криви, зони за събиране на информация и док оборудване. Caljan Group има над 600 служителя, производствени предприятия в Дания и Латвия и търговски офиси в Холандия, Великобритания, Франция, САЩ, Германия и Белгия, както и множество дистрибутори в цял свят.

Подробна информация за фирмата и нейната продуктова гама можете да намерите на сайта на производителя:

Към сайта на Caljan Group

SACO Airport Equipment

Професионален доставчик със собствена марка

SACO е компания с международен опит специализирана в разработката, производството и доставката до ключ на Cargo Handling Systems. С повече от 60 години опит и с помощта на над 60 служителя, SACO е в състояние да предложи клиентско ориентирани решения за всяка ситуация. От просто един инсталиран единичен конвейер, до разширяване на Вашата съществуваща система или инсталиране на нова, напълно автоматизирана Cargo Handling System. SACO е част от SMA B.V.

Към сайта на SACO Airport Equipment
chevron-upchevron-down