Електропроизводство и автоматизация

Продължи надолу

Използване на Вертикални автоматизирани складови решения, Carton Live решения, колички, совалки тип AGV, индустриални работни места и стелажни решения в областите на Електропроизводство и Автоматизация

Автоматизираните вертикални складови системи Hänel Lean-Lifts подобряват значително плътността на складиране и оптимизират производствения процес. Артикулите могат да бъдат складирани в различни по големина картонени опаковки или пластмасови контейнери.

Приложението HänelSoft осигурява гладка и непрекъсната комуникация в реално време с ABAS ERP системата. За разлика от стария начин на складиране, технологията на Hänel виртуално елиминира като несъответствия всички грешки при въвеждане и извеждане.

Данни като локация, наличност и изваждане се изписват при работния отвор, което улеснява служителите и повишава скоростта на работа. Hänel Pick-o-Light-Vario също спомага за набирането без грешки. Нужната складова кутия или отделение се осветява от светлинния индикатор.

Едновременното набиране от няколко лифта, значително увеличава производителността. Поради непосредствената близост до производственото хале, материалите достигат до производството, като не е нужно служителите да извървяват дълги разстояния за набиране на складираните компоненти.

Примери за реализирани проекти в Германия може да разгледате на сайта на компанията.

В България: Шнайдер Електрик България ЕООД, Либхер-Транспортейшън Системс Марица ЕООД, Marquardt Macedonia DOOEL.

Клиенти, за които сме реализирали проект

Използвани
продукти

Имате допълнителни въпроси? Свържете се с нас

Ние сме винаги на Ваше разположение при потенциални въпроси от ваша страна, не се колебайте, свържете се с нас по всяко време.

Свържете се с нас
chevron-upchevron-down